Naast de coaching-activiteiten genoemd op de pagina contact heb ik ook brede ervaring als adviseur P&O met  meedenken over en implementeren van allerhande projecten, zoals hieronder genoemd
De inzet van al deze diensten is gebaseerd op de uitgangspunten van
 
S A L U T O G E N E S E
 
Diensten
Diensten van De Gezonde Balans:
Coaching
Verzuimmanagement
Levensfasenbeleid
Persoonlijke effectiviteit
Lean management
Quick scan bij conflicten en veranderingstrajecten
Inzetten en begeleiden van veranderingstrajecten
Competentiemanagement
Begeleide intervisie
Uitgeverij
Mijn netwerk:
www.commovendo.nl - Hans van der Vlis
Commovendo is een concept van Om en Nabij. Het is een netwerk/paraplu waaronder verschillende samenwerkingsvormen opereren en waar ik met De Gezonde Balans een plek heb gevonden.  De fraaie gewelvenkelder uit de 14e eeuw onder het kantoor is verbouwd tot een warme en rustgevende gespreksruimte, waar ik op maandag en donderdag mijn coachingpraktijk heb.
 
www.adjustintime.nl  - Ad van der Hulst.
De samenwerking met Ad is sinds 1992. Van 2002 tot en met augustus 2008 hebben we samen het succes-volle adviesbureau CAPO-Accent gerund.
 
Peter ken ik al vanaf mijn Michaëlshoeve/Overkempe-tijd. Elke keer weer merk ik dat zijn competentie-profielen de cliënt en mij een enorme voorsprong geven in coachingtrajecten.
 
www.gezinshuis.com - Gerard Besten.
De mooiste vorm van jeugdhulpverlening. Inleven, meeleven en samenleven vanuit een door ervaring en nadenken verrijkt menselijk hart........
 
www.levensfasenbeleid.nl - Anieta Scholten
Anieta is er “de oorzaak van” dat de Uitgeverij De Gezonde Balans is ontstaan. Haar idee over levensfasenbeleid bewijst zich keer op keer.
 
www.tunix.nl - Leo Willems
TUNIX Internet Security & Opleidingen B.V. neemt met haar Managed Firewall Service de zorg van netwerkbeveiliging uit handen. Daarnaast staat Leo Willems persoonlijk altijd klaar voor mijn vragen op het gebied van de Mac. Hij is er hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat ik met mijn ICT-beperkingen een Apple-freak ben geworden en alle ICT-problematiek overleef.